montpol-entorn

LLOCS D'INTERÈS NATURAL

ribera salada

LA RIBERA SALADA

Un dels rius més nets de Catalunya, amb 40 km de longitud i que travessa terres del municipi d’Odèn, Lladurs i Castellar de la Ribera

coves de montpol

LES COVES DE MONTPOL

Les coves de Montpol estan situades a la Roca de Montpol, un paratge impressionant on hi ha una magnífica vista panoràmica del Solsonès.

A 30 minuts caminant de la Casa de colònies.

vall de lord

LA VALL DE LORD

Al nord de la comarca del Solsonès, tocant ja als Pirineus, trobareu aquesta bonica i poc coneguda vall encerclada de muntanyes espectaculars. Els nuclis humans que conformen la Vall de Lord són tres: Sant Llorenç de Morunys, La Coma i la Pedra i Guixers. La Vall de Lord està situada a 1 hora en cotxe de la Casa de Colònies.

LLOCS D'INTERÈS CULTURAL

Solsona

SOLSONA

Passejant per Solsona us endinsareu en una ciutat plena d’història i de tradicions arrelades que es respiren per tots els racons del nucli antic, en una població de gegants i bestiari folklòric, de tradició ganivetera i artesania alimentària.

oilius-web

SANT ESTEVE D’OLIUS

Aquest conjunt arquitectònic conté un cementiri i una església romànica. El cementiri modernista d’Olius fou concebut per Bernardí Martorell i Puig, deixeble de Gaudí. L’església conté una cripta de valor molt rellevant i està molt ben conservada.

ACTIVITATS

caiac_0

ACTIVITATS D’AVENTURA

Al Solsonès hi trobareu activitats d’aventura de tot tipus; barranquisme a la Ribera Salada, Caiac, tirolina i puenting a l’embassament de Sant Ponç i moltes excursions per la zona.

Port_del_Comte-Estivella

ESQUÍ ALPÍ

A 45 minuts de la Casa de colònies es troben les pistes d’esquí alpí de Port del Comte. Un indret pels esquiadors a l’hivern i per a tota la família a la temporada d’estiu amb les següents instal·lacions: parc aventura, tubbies, golf..

zoopirineu

ZOO DEL PIRINEU

El Zoo del Pirineu està situat al municipi d’Odèn, just per sota de la muntanya Puig Sobirà, a la vora de la Roca de Canalda. Un espai habitat exclusivament per la fauna del Pirineu Català i guarit amb la corresponent flora.

cambrils-sali

EL SALÍ DE CAMBRILS

El Salí de Cambrils, és una antiga explotació de sal que s’ha rehabilitat per permetre-hi el bany terapèutic i acollir un centre d’interpretació sobre l’obtenció de sal en aquestes instal·lacions.