LES COLÒNIES D’ESTIU: Espais de diversió, reflexió i aprenentatge

Les colònies d’estiu ens ajuden a créixer. La convivència ens apropa els uns als altres, estableix lligams que en molts casos perduraran en el temps i ens ajuda a conèixer-ns una mica millor.
Davant situacions desconegudes ens deixem portar per la fantasia, la curiositat i les ganes de viure intensament. (sense afonia no hi ha colònies!!)
I és que tots els infants que decideixen anar de colònies aprenen a relacionar-se amb nous companys, a gestionar les emocions quan se senten lluny de casa o a deixar-se sorprendre per la senzillesa de poder sopar a terra enmig d’un camp.
Per aquests motius estem orgullosos de poder allotjar diferents propostes educatives que a part de ser un espai d’aprenentatge, ajudin  a esdevenir persones més sensibles amb allò que ens envolta.


Enguany hem tingut el privilegi d’acollir dues iniciatives que han treballat els diferents aspectes de la persona: les colònies de l’Escola de música L’Antàrtida ens ha endinsat en un món de fantasia on la música, els ritmes, el teatre i les olors ens han fet estar amb tots els sentits ben alerta.
La segona setmana hem gaudit d’un experiment pedagògic. Les primeres colònies científiques organitzades per Explorium. Una experiència molt i molt gratificant per tots els que l’han tirada endavant i on els joves han aprofundit en coneixements científics de forma empírica i col·laborativa.


Nosaltres, com a gestors de la Casa de colònies de Montpol, estem profundament agarïts a tothom que ha fet possible aquestes colònies. És un gust poder compartir la il·lusió de generar espais de diversió, reflexió i aprenentatge.


Seguim!!!


CARAI


antartida

No hi ha comentaris

El formulari de comentaris està tancat ara mateix.