Skip to content

Entorn

SENDERISME DES DE LA CASA DE COLÒNIES MONTPOL

ACTIVITATS LÚDIQUES I CULTURALS

ESQUÍ ALPÍ AL PORT DEL COMTE

A 45 minuts de la Casa de colònies es troben les pistes d’esquí alpí de Port del Comte. Un indret pels esquiadors a l’hivern i per a tota la família a la temporada d’estiu amb les següents instal·lacions: parc aventura, tubbies, golf..

ZOO DELS PIRINEUS

El Zoo del Pirineu està situat al municipi d’Odèn, just per sota de la muntanya Puig Sobirà, a la vora de la Roca de Canalda. Un espai habitat exclusivament per la fauna del Pirineu Català i guarit amb la corresponent flora.

EL SALÍ DE CAMBRILS

El Salí de Cambrils, és una antiga explotació de sal que s’ha rehabilitat per permetre-hi el bany terapèutic i acollir un centre d’interpretació sobre l’obtenció de sal en aquestes instal·lacions.

MUSEU ESCOLA RURAL

Ens apropa a la història de l’educació rural durant el segle XX. Un edifici únic que narra i contextualitza els orígens de l’escola als anys vint, la renovació pedagògica impulsada pel govern de la Segona República, la grisor doctrinària del franquisme museïtzada a través d’una aula original l’escola rural tal i com és avui en dia.

ACTIVITATS D’AVENTURA

Al Solsonès hi trobareu activitats d’aventura de tot tipus; barranquisme a la Ribera Salada, Caiac, tirolina i puenting a l’embassament de Sant Ponç i moltes excursions per la zona.

ALTRES

Visites experiencials adaptades als teus interessos – Solsona Experience

Web turisme solsones